Henkilöstö

Tutustu Entekin henkilöstöön. Meillä on uusin tietotaito ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme.

TOMMI HYVÄRINEN

 

Insinööri, AMK/yrittäjä
+358 44 720 9065
tommi.hyvarinen@entek.fi

Tommilla on LVI-asentajan tausta. Hän on toiminut LVI-suunnittelijana 5 vuotta, josta nyt 1,5 vuotta yrittäjänä. Tommille on tärkeää oman ammattitaidon kehittäminen ja jatkuva kouluttautuminen. Luonteeltaan hän on rauhallinen ja hiljainen ja harrastaa vapaa-ajallaan hiihtoa, kuntosalia, moottoripyöräilyä ja metsästystä.

Tommi pitää tärkeänä verkostoitumista ja uusiin ihmisiin tutustumista. Hän onkin aktiivisesti mukana Kuopion LVI-yhdistyksessä ja Kuopion nuorkauppakamarin toiminnassa. Tommin mielestä toimistolla tarvitaan aina hyvää taustamusiikkia!

ANTTI SUUTARI

 

Insinööri, AMK
+358 44 989 0941
antti.suutari@entek.fi

Antti on rauhallinen ja käytännönläheinen LVI-suunnittelija, jolla on koko ajan mielessä oman ammattitaitonsa kehittäminen. Antilta kokemusta löytyy niin LVI-asentajan töistä, kuin teoriasta talotekniikan insinöörin koulutuksen kautta.

Asentajataustan takia Antti ajattelee suunnittelussa asennusmukavuutta ja helppoutta, LVI-suunnitelmat syntyvät käytännönläheisesti. Vapaalla Antin saa innostumaan luonnossa liikkuminen, videopelit sekä erilaiset live-musiikki tapahtumat.

YHTEYSTIEDOT

Insinööritoimisto Entek Oy

Käyntiosoite: Telkkistentie 7, 70460 Kuopio

Y-tunnus: 2862967-9

Ota yhteyttä: myynti@entek.fi

Tietosuojaseloste

OTA YHTEYTTÄ

LASKUTUSTIEDOT

Insinööritoimisto Entek Oy ( 2862967-9)

Käsittelemme ostolaskumme sähköisesti. Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivommekin saavamme laskunne verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

LASKUTUSOSOITTEEMME:

Insinööritoimisto Entek Oy

PL 47615

00063 LASKUNET

Tämä laskutusosoite tulee näkyä kokonaisuudessaan kaikissa meille lähetettävissä laskuissa.

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003728629679

Välittäjän tunnus: E204503

Operaattorimme: OpusCapita Solutions Oy

SÄHKÖPOSTILASKUT

Lähetettävään sähköpostiin liitetään vain laskutiedosto tai -tiedostot, tekstikenttä jätetään tyhjäksi. Laskut lähetetään pdf-muodossa, jokainen lasku omana tiedostonaan, osoitteeseen InsinooritoimistoEntek.FI.P.122933-5@docinbound.com

PAPERILASKUT

Paperilaskut lähetetään yllä olevaan laskutusosoitteeseemme.

OTA YHTEYTTÄ

044 7209 065

myynti@entek.fi

Telkkistentie 7, 70460 kuopio

Me olemme tavoitettavissa!

Palvelemme rakennusliikkeitä ja isännöintitoimistoja kuin myös yksityisiäkin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tarpeisiin sopivat ratkaisut.